Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier (Speedex ή ΕΛΤΑ Courier) εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Ενώ σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 4-5 εργάσιμες ημέρες.

ΕΛΛΑΔΑ
Για αγορές άνω των 100,00 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και η αποστολή επιβαρύνεται μόνο με το ποσό της αντικαταβολής. (3,00 ευρώ)
Για αγορές κάτω των 100,00 ευρώ το κόστος της αποστολής είναι 2,90 ευρώ έως 3 κιλά. Για κάθε επόμενο κιλό το κόστος είναι 1,50 ευρώ. Η αντικαταβολή επιβαρύνει τα έξοδα αποστολής με επιπλέον 3,00 ευρώ
Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.


* Τα παραπάνω κόστη και οι ημέρες παράδοσης των παραγγελιών αναφέρονται για αγορές και αποστολές στην Ελλάδα.


ΚΥΠΡΟΣ
Για την αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο είναι απαραίτητη η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας συν το κόστος των μεταφορικών σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή πληρωμή του ποσού αυτού με πιστωτική κάρτα. Το κόστος των μεταφορικών είναι 13,00 ευρώ έως 2 κιλά και η παράδοση γίνεται εντός 7-10 ημερών με την standard αποστολή. Για κάθε έξτρα κιλό το κόστος είναι 5,00 ευρώ. Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Για αποστολές άνω των 5 κιλών η αποστολή γίνεται με μεταφορική ή κατόπιν συνεννόησης.
Το κόστος των μεταφορικών για τις αποστολές με μεταφορικές εταιρίες επιβαρύνει τον αγοραστή, υπολογίζεται ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων και την τιμολογιακή πολιτική της μεταφορικής που θα επιλεχθεί και καταβάλλεται από τον παραλήπτη τη στιγμή της παράδοσης. Ο χρόνος παράδοσης των μεταφορικών εταιριών είναι 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
• Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
• Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
• Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε κάθε περίπτωση , μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα παραγγελιών της εταιρίας μας, στο τηλέφωνο 2311 218431 ή με e-mail στο info@bestsolution.gr